Hvem er vi?

Bygadens Topkapning er en enkeltmandsvirksomhed baseret på Toftagergård (1777) i Kattinge landsby tæt på Roskilde.

Jeg, Andreas Wittus Skottfelt (34), forestår den primære del af virksomhedens grønne opgaver i trætoppene. Jeg er uddannet i det nu hedengangne Byens Træer ApS (2013-2017), hvor jeg har været i mesterlære som arborist (fra fransk arbois = træ/skov).
Derudover består min erfaring for udeliv fra en étårig uddannelse som friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2011-12).

Når det drejer sig om den administrative del af virksomheden, så trækker jeg på skrivebordserfaring fra mine år på Københavns Universitet, hvorfra jeg blev cand.mag i historie og statskundskab (2015).

Jeg har typisk altid folk på jorden til at understøtte fældninger og beskæringer. Så I vil også kunne møde Clara, Simon og Christian, der både er flinke og dygtige med motorsavene.